KATEGORI

ELOPEMENTS

/

WEDDINGS

BRYLLUPS FOTOGRAF PIA ROTHMANN.

BRYLLUP, en av de vakreste dagene i livet, fylt av følelser og minner.

TUSEN TAKK FOR TILLITEN

Om dere er kommet frem til at dere vil ha meg som fotograf setter jeg av datoen i kalenderen med en gang og sender bryllups kontrakten. I den står det litt forskjellig informasjon, litt tips, hvordan betaling skal gjøres og dere må skrive ned litt informasjon til meg som er god å ha. I alle pakkene er det en kjæreste fotografering som vi gjør i forkant av bryllupet, dette er bildere dere kan bruke til vielses programmet, invitasjoner(om dere er tidlig ute) osv. Dette er også en fin mulighet for at vi alle skal bli litt bedre kjent og dere får “øvd” dere litt foran kamera. Når bryllupet nærmer seg, 1-2 uker før, møtes vi for et siste planleggingsmøte. Her snakker vi om location, hvem dere vil skal være med på fotograferingen, været og en plan B om været ikke vil samarbeide helt.


ETTER BRYLLUPET

6 uker etter bryllupet får dere en minnepenn med bildene fra dagen deres.

Det følger med en begrenset bruksrett på bildene og det betyr at dere har mulgihet til å printe bilder der dere selv ønsker. Om dere vil at jeg skal ordne med album eller nydelige veggbilder får dere 15% avslag på produktene.


Å VELGE FOTOGRAF

Om dere er interessert i å vite mer om meg og mitt arbeid er dere hjertelig velkomne til en uforpliktende bryllups prat. Da kan vi enten møtes for en kopp kaffe i studioet eller vi kan ta det over telefonen. Jeg synes jo det er veldig hyggelig å møtes, da får vi blitt litt bedre kjent.


HVA SKAL DU SE ETTER

Jeg anbefaler alle brudepar å studere bryllups fotografer, ikke bare på priser, men også stil og uttrykk. Det er like mange forskjellige stiler som det finnes fotografer; alt fra retusj til hvordan bildene blir komponert. Å ha god kjemi er utrolig viktig, så kjenn godt etter på det. Når dere har funnet favoritten er det viktig å ta kontakt så tidlig som mulig, det er ikke uvanlig at vi bryllups fotografer blir booket ett år i forveien. Jeg tilbyr tre bryllups pakker, men om dere har andre ønsker er det bare å spørre. En fotografering med meg skal være stressfri og en hyggelig opplevelse.
BRYLLUP

KONTAKT

HALV DAG

VIELSE+PORTRETTER

BRYLLUPS PORTRETT

14 500kr.

25 500kr.

18 500kr.

Planleggingsmøte.

2 timer fotografering av bryllupsportretter.

50 digitale bildefiler på USB.

Bilder i både farger og sort/hvitt.

Planleggingsmøte.

6 timer fotografering av det dere måtte ønske.

50 bildefiler fra portrett fotografering.

Bilder i både farger og sort/hvitt.

ca.200 dokumentariske bildefiler.

Planleggingsmøte.

4 timer fotografering av vielse og bryllups portretter.

50 bildefiler fra portrett fotografering.

Bilder i både farger og sort/hvitt.

ca.100 dokumentariske bildefiler.

Camilla & Eivind

HYGGELIGE TILBAKEMELDINGER

Camilla + Eivind

BRYLLUP

Anne-Lise & Sindre

"I love you not only for what you are, but for what I am with you."

-Roy Croft

SKAL VI TA EN UFORPLIKTENDE BRYLLUPS SAMTALE?

STUDIO ADRESSE

Klampavikvegen 4A

5300 KLEPPESTØ