KONTAKT

Ønsker du å bli sminket og stylet før fotoshoot?
Jeg heter Stine Lexander og jobber som stylist. Jeg er utdannet frisør og makeupartist og har vært i yrket i 16 år. Det beste med jobben min er å se når en kunde føler seg vakker. Når du føler deg vakker stråler du på utsiden og det gir en god følelse av selvtillit. Denne selvtilliten vises på bilder.

Jeg har en stor lidenskap for brudeoppsetning og sminke og begynte å fokusere mer på brudestyling i 2017, jeg har vært aktiv i brudemiljøet siden dette. Mitt arbeid omfatter blant annet kursing i brudeoppsetning, makeup, styling og reklame fotografering.

Jeg jobber også i en salong i Bergen sentrum som heter Active Beauty.
Her tilbyr jeg behandlinger som klipp, hårfarge og makeup. 

Det er godt å komme til en profesjonell som kan se deg på en annen måte enn du ser deg selv. Min jobb er å fremheve dine fineste trekk med makeup og å style håret ditt slik som passer best til deg og looken vi ønsker.

Hvilken look ønsker du?
Ønsker du et rent utrykk eller noe mer glamorøst? Vi planlegger i god tid før fotoshooten hva du har sett for deg og hvilket utrykk du ønsker. Jeg velger ut hvilken farger som passer best til deg og fremhever dine fineste trekk.

Fotoshoot dagen:
Denne dagen møter du opp med reint tørt hår og ingen sminke. Prep huden på morningen med en rens og ansiktskremmer som er tilpasset din hud

Tips: Ta en god ansiktsmaske som er tilpasset din hud på kvelden før fotoshooten. Anbefaler ikke å ta hårkur dagen før, da blir håret ofte tungt og glatt å jobbe med.

Makeup og styling: tid 60 min. Pris: 1800,-

Vil du dele?