20. October 2021

En drøm er nådd…

KATEGORI

LOCATION

KONTAKT

SHARE THIS STORY

Som dere sikkert har lagt merke til har jeg i år deltatt i noen konkurranser. Dette har jeg gjort for å teste meg selv og mitt arbeid. Alle bilder som jeg sendte inn er kunde bilder. Og det er fantastisk å se og oppleve at så mange forskjellige juryer og dommere liker det jeg gjør. Dette gir meg ekstra gnist og glede over å stadig utvikle meg videre.

Hva betyr det egentlig:

Top 20 i kategorien(totalt 11 kategorier):

Over 8100 bidrag var levert fra hele verden og to av mine bilder plasserte seg i kategorien gravid Top 20!!! Altså 220 bilder av 8100 ble plassert!!!

Sølv:

Sølv bilder har en eksemplarisk utførelse av teknikk og visuell kommunikasjon.

Bronse med distinksjon:

Har en høy profesjonelle standard av teknikk og visuell kommunikasjon.

Bronse:

Har en profesjonelle standard.

Med dette ble jeg også en Associate Photographer.

Jeg er så stolt, ydmyk og takknemlig! Det å kunne plassere seg i flere forskjellige konkurranser er en helt utrolig magisk følelse!!

Tusen takk til mine fantastiske kunder, alle heiarop fra kollegaer, venner og familie!!

TUSEN TAKK