FOTOGRAFEN

HAR DU BILDER AV DEG SELV SOM DU ELSKER? ELLER AV DE DU ER GLAD I?

10.mars hadde Bergen Fotograflaug sin årlige premieutdeling for årets Laugskonkurranse. Det var Rogaland Fotograflaug som dømte de 84 bidragene. Jeg stilte med 4 gravidbilder(det kom sikkert ikke som noe sjokk) og overraskelsen var stor når navnet mitt kommer opp på 1.plass! 1 sølv, 2 bronse og 1 Hederlig Omtale, totalt 331 poeng og ÅRETS FOTOGRAF I BERGEN FOTOGRAFLAUG 2023.

Det betyr også at jeg får låne Daguerreprisen i ett år. At dette var et stort øyeblikk for meg er en underdrivelse. Det å bli verdsatt av kollegaer er en utrolig fin følelse. Tusen takk til juryen, jeg er så takknemlig og rørt. Her kan dere se og lese mer om konkurranse og se alle premierte bidrag.

WPE AWARDS 2022

18.plass på Topp 100 listen til WPE Awards 2022.

28.januar tikket resultatene inn fra WPE Awards Annual Final og jeg fikk vite siste resultatet fra 3. innsendelsen og sammenlagt resultatet for 2022. Det resulterte i 2.plass i kategorien Maternity, 10 sølv og 4 bronse! Og med dette endte totalen i 2022 slik:

19 sølv

6 bronse

1.plass i second half Maternity.

2.plass i annual final Maternity.

Dette gav meg en 18.plass på Topp 100 listen for 2022! Og en 84. plass på World rankingen og 2.plass i country ranking!

Det er ingen hemmelighet at å jobbe for seg selv er knall hardt og det er ingen dans på roser å jobbe som fotograf. Du skal kunne ha på utallige forskjellige hatter, alt fra

regnskap og markedsføring til kundekontakt og selvsagt gjøre en god fotografisk jobb. La oss bare si det slik at den gøyeste delen av jobben, som er fotograferingen, er bare en brøkdel av det som egentlig blir gjort for å holde en fotograf virksomhet igang. Det betyr at vi fotografer blir drevet av en utrolig stor kjærlighet for faget. Så for meg er det å delta i konkurranser en del av å holde kreativiteten igang, gi spenning og ikke minst får jeg en tilbakemelding på kvaliteten på arbeidet mitt. Det gjør at jeg alltid vil jobbe for å forbedre meg selv og lære nye teknikker.

Og jeg hadde ikke klart dette uten verdens beste kunder. Jeg er evig takknemlig når jeg får lov å konkurrere med bildene deres; TUSEN TAKK❤️! Så har jeg verdens beste heiagjeng i familie, venner og kollegaer; TUSEN TAKK❤️!

LITT PERSONLIG OG RARE FAKTA

Jeg er en overkreativt nattugle som vil bli gal om jeg ikke får ut alt som bobbler og jeg elsker at jobben min også er hobby og lidenskap. Jeg har jobbet med foto siden -09, men har utdannelse fra reklame, illustrasjon og design. I 2015 startet jeg mitt lille firma etter å ha jobbet for FROST STUDIO i Blomsterdalen.

Min store kjærlighet fant jeg på Voss og i 2020 har vi vært sammen i 20 år. Verdens mest tålmodige og snilleste mann som finner seg i all galskapen min. Min andre store kjærlighet har vært hundene våre og siste pelsklingen vår var Nico, en herlig Golden Retriever på 12år som vi dessverre måtte ta farvel med 13.februar 2020. Hundene våre var aldri «bare en hund», men et fullverdig familiemedlem med egne plasser i sofaen og egen reisekoffert når vi var på tur.

Jeg har en forferdelig uvane med å adoptere dialekter alt etter hvem jeg snakker med(til og med på engelsk...), så det er ikke så mange som gjetter at jeg er fra Vindafjord i Rogaland. I 2009 flyttet vi til Askøy og her trives vi godt.

Tidligere interiørblogger med sans for gjenbruk og «gammelt ræl»(ref. samboer). Noe som resulterte i at et italiensk interiørblad(Verde Facile) tok kontakt for å lage en 8 siders artikkel + fremside om vårt hjem og mine bilder. Rett og slett kjempe artig!

Hver fredag er TACO-fredag, ingen unntak...

KONTAKT

LAUGSKONKURRANSEN 2021

Høyeste poengsum på et enkeltstående bilde i Laugskonkurransen 2021.

STUDIOET PÅ ASKØY

LUNT, TRYGT & GODT.

Min visjon og drømmer

I en tid der mye er digitalt og vi bruker mye tid på skjermer har jeg en drøm om at vi kan ta tilbake det håndfaste bildet. Enten som din egen kunst på veggen eller verdifulle minner bevart i album eller minnebokser. Digitale oppbevaring av dine bilder vil aldri være 100% sikkert. Vil du ta sjansen på at de en dag er borte? Du er unik og verdifull, det er også minnene dine.

STUDIO ADRESSE

Klampavikvegen 4A

5300 KLEPPESTØ