FOTOGRAFEN

HAR DU BILDER AV DEG SELV SOM DU ELSKER? ELLER AV DE DU ER GLAD I?

LAUGSKONKURRANSEN 2021

Høyeste poengsum på et enkeltstående bilde i Laugskonkurransen 2021.

LITT PERSONLIG OG RARE FAKTA

Jeg er en overkreativt nattugle som vil bli gal om jeg ikke får ut alt som bobbler og jeg elsker at jobben min også er hobby og lidenskap. Jeg har jobbet med foto siden -09, men har utdannelse fra reklame, illustrasjon og design. I 2015 startet jeg mitt lille firma etter å ha jobbet for FROST STUDIO i Blomsterdalen.

Min store kjærlighet fant jeg på Voss og i 2020 har vi vært sammen i 20 år. Verdens mest tålmodige og snilleste mann som finner seg i all galskapen min. Min andre store kjærlighet er pelsbarnet,Nico, en herlig Golden Retriever på 12år. 13.februar 2020 måtte vi si farvell til Nico. Brenner for dyrevelferd og hunden vår er ikke «bare en hund» men et fullverdig familiemedlem med egen plass i sofaen og egen reisekoffert når vi er på tur.

Jeg har en forferdelig uvane med å adoptere dialekter alt etter hvem jeg snakker med(til og med på engelsk...), så det er ikke så mange som gjetter at jeg er fra Vindafjord i Rogaland. I 2009 flyttet vi til Askøy og her trives vi godt.

Tidligere interiørblogger med sans for gjenbruk og «gammelt ræl»(ref. samboer). Noe som resulterte i at et italiensk interiørblad(Verde Facile) tok kontakt for å lage en 8 siders artikkel + fremside om vårt hjem og mine bilder. Rett og slett kjempe artig!

Hver fredag er TACO-fredag, ingen unntak...

STUDIOET PÅ ASKØY

LUNT, TRYGT & GODT.

Å FINNE FREM TIL DET PERFEKTE

Å få være ute å fotografere er helt fantastisk. Jeg har fotografert i og rund Bergen i 10 år og jeg vet om mange flotte locations. Å kunne skreddersy fotograferingen til hver enkelt kunde er så gøy, alt fra hvor, når og hvordan. Om det er familier der det er fint å komme lett til, til konfirmant fotograferinger på Ulriken.

HYGGELIGE TILBAKEMELDINGER

Camilla + Eivind

BRYLLUP

Vi giftet oss 25.mai 2019 og var så heldige å ha Pia Rothmann som vår fotograf. Vi kjente ikke henne fra tidligere, men hadde hørt fra andre at hun var dyktig. Prosessen med henne fra start til slutt har vært helt fantastisk. Hun var alltid tilgjengelig på kort varsel og møtte oss med godt humør og hjelpende råd hele veien. I forkant av bryllupet hadde vi et godt og hyggelig møte med henne, der hun gikk igjennom prosessen sammen med oss. Vi fikk komme med innspill og våre ønsker, samtidig som hun kom med forslag til hva som kunne blir bra. Vi gjennomførte også en veldig fin «parfotografering» i forkant av bryllupet.

På selve dagen møtte Pia oss med sin blide og behagelige tilstedeværelse. Flere av våre gjester har til og med kommentert at fotografen var ekstremt dyktig. Vår opplevelse er at hun fulgte opp alt vi snakket om, var presis/ute i god tid, tok styringen på fellesfotograferingen, hadde godt humør og tok veldig fine bilder.

Vi kan på det varmeste anbefale Pia som fotograf i bryllup, og de som får henne med seg på en så viktig dag er heldige.

Kjærlighet

For forespørsel angående fotografering kan du sende inn via kontaktskjemaet her eller sende en mail til post@piarothmann.no

Gleder meg til å bli bedte kjent med deg!

STUDIO ADRESSE

Klampavikvegen 4A

5300 KLEPPESTØ