KONFIRMANT

FOTOGRAFERING.

En gøyal fotografering i finstasen og kanskje med en hobby/fritidsaktivitet, eller et kjæledyr som skal få være med? Jeg anbefaler å ha fotograferingen enten i forkant eller etterkant av konfirmasjonen.

ENKEL KONFIRMANT FOTOGRAFERING

Dette er en kjapp fotografering i studio, i enten penklær eller bunad. Ikke alle konfirmanter er så interessert i fotografering, så da bruker vi kun 30 minutter. Produkter kommer utenom.

PRIS: 990kr. faktureres etter endt fotografering.

UTVIDET FOTOGRAFERING

Her bruker vi 1,5 time til fotograferingen og det er mulig for klesskift. Det er også mulig å ta noen kjappe utebilder utenfor studio om det er ønskelig. Ta gjerne med hobbyer, interesser eller fritidsaktiviteter som gjenspeiler konfirmanten. Hverdagsklær er også en mulighet i tillegg til penklær eller bunad. Kjæledyr? Produkter kommer utenom.

PRIS: 1800kr. faktureres etter endt fotografering.

STUDIO GARDEROBE

Jeg har diverse kjoler og klær i studio garderoben, store tyll skjørt og accessoirer om konfirmanten ønsker å slå seg løs.

LOCATION ELLER EVENTYR FOTOGRAFERING

Her er det rom for å være kreativ. Sammen skreddersyr vi en uforglemmelig fotografering til konfirmanten. Vi setter av 1,5-2 timer, og jeg kan være med rundt på locations i og rundt Bergen/Askøy. Om det er en Eventyr Fotografering med store kjoler eller om vi lufter bunaden på Ulriken. Eller vi gjør ALT! Penklær/bunad, fritid/hobby/interesser, eventyr og spennende location. Her er det bare fantasien som stopper! Produkter kommer utenom.

PRIS: 2000kr. faktureres etter endt fotografering.

ETTER FOTOGRRAFERINGEN

Ca. 2 uke etter fotograferingen inviteres dere tilbake til studio for en bestillingstime for å velge ut bilder og produkter dere ønsker. Leveringstid vil ta 4-8 uker alt etter hvilken sesong vi er i og hvilke produkter dere ønsker.

FINE ART

Konfirmantfotografering.

Og om dere skulle ønske noe anerledes og unikt setter jeg gjerne opp en Fine Art fotografering. Sammen designer vi fotograferingen mot det uttrykket dere ønsker.

KONTAKT

PRINT BILDENE DINE

TIL PRODUKTER

STUDIO ADRESSE

Klampavikvegen 4A

5300 KLEPPESTØ