KONFIRMANT

FOTOGRAFERING.

En gøyal fotografering i finstasen og kanskje med en hobby/fritidsaktivitet, eller et kjæledyr som skal få være med?

ENKEL KONFIRMANT FOTOGRAFERING

Dette er en kjapp fotografering i studio, i enten penklær eller bunad. Ikke alle konfirmanter er så interessert i fotografering, så da bruker vi kun 30 minutter. Produkter kommer utenom.

PRIS: 990kr.

UTVIDET FOTOGRAFERING

Her bruker vi 1 time til fotograferingen og det er mulig for klesskift. Det er også mulig å ta noen kjappe utebilder utenfor studio om det er ønskelig. Ta gjerne med hobbyer, interesser eller fritidsaktiviteter som gjenspeiler konfirmanten. Hverdagsklær er også en mulighet i tillegg til penklær eller bunad. Kjæledyr? Produkter kommer utenom.

PRIS: 1500kr.

STUDIO GARDEROBE

Jeg har diverse kjoler og klær i studio garderoben, store tyll skjørt og accessoirer om konfirmanten ønsker å slå seg løs.

LOCATION ELLER EVENTYR FOTOGRAFERING

Her er det rom for å være kreativ. Sammen skreddersyr vi en uforglemmelig fotografering til konfirmanten. Vi setter av 1,5-2 timer, og jeg kan være med rundt på locations i og rundt Bergen/Askøy. Om det er en Eventyr Fotografering med store kjoler eller om vi lufter bunaden på Ulriken. Eller vi gjør ALT! Penklær/bunad, fritid/hobby/interesser, eventyr og spennende location. Her er det bare fantasien som stopper! Produkter kommer utenom.

PRIS: 1500kr.

ETTER FOTOGRRAFERINGEN

Ca. 2 uke etter fotograferingen vil dere få et digitalt visnings galleri som dere velger ut bilder fra og om dere ønsker å komme på en visningstime for å få hjelp til å velge ut bilder og produkter er dere hjertelig velkommen til det. Leveringstid vil ta 3-6 uker alt etter hvilken sesong vi er i og hvilke produkter dere ønsker.

PAKKE

01

FERDIG PAKKE.


UTVIDET FOTOGRAFERING

1 time Fotografering.

6 digitale bildefiler.

5490kr.

(spar 1000kr)

PAKKE

02

FERDIG PAKKE

Utvidet fotografering/ Eventyr / Kreativ/ Location.

1,5-2 timer.

Tilgjengelig studio garderobe.

12 digitale bilde filer.

6590kr.

(spar 1500kr)

KONTAKT

PRINT BILDENE DINE

TIL PRODUKTER

For forespørsel angående fotografering kan du sende inn via kontaktskjemaet her eller sende en mail til post@piarothmann.no

Gleder meg til å bli bedte kjent med deg!

STUDIO ADRESSE

Klampavikvegen 4A

5300 KLEPPESTØ