KONFIRMANT

FOTOGRAFERING.

En gøyal fotografering i finstasen og kanskje med en hobby/fritidsaktivitet, eller et kjæledyr som skal få være med?

ENKEL KONFIRMANT FOTOGRAFERING

Dette er en kjapp fotografering i studio, i enten penklær eller bunad. Ikke alle konfirmanter er så interessert i fotografering, så da bruker vi kun 30 minutter. Produkter kommer utenom.

PRIS: 890kr.

UTVIDET FOTOGRAFERING

Her bruker vi 1 time til fotograferingen og det er mulig for klesskift. Det er også mulig å ta noen kjappe utebilder utenfor studio om det er ønskelig. Ta gjerne med hobbyer, interesser eller fritidsaktiviteter som gjenspeiler konfirmanten. Hverdagsklær er også en mulighet i tillegg til penklær eller bunad. Kjæledyr? Produkter kommer utenom.

PRIS: 1200kr.

STUDIO GARDEROBE

Jeg har diverse kjoler og klær i studio garderoben, store tyll skjørt og accessoirer om konfirmanten ønsker å slå seg løs.

LOCATION ELLER EVENTYR FOTOGRAFERING

Her er det rom for å være kreativ. Sammen skreddersyr vi en uforglemmelig fotografering til konfirmanten. Vi setter av 1,5-2 timer, og jeg kan være med rundt på locations i og rundt Bergen/Askøy. Om det er en Eventyr Fotografering med store kjoler eller om vi lufter bunaden på Ulriken. Eller vi gjør ALT! Penklær/bunad, fritid/hobby/interesser, eventyr og spennende location. Her er det bare fantasien som stopper! Produkter kommer utenom.

PRIS: 1200kr.

ETTER FOTOGRRAFERINGEN

Ca. 2 uke etter fotograferingen vil dere få et digitalt visnings galleri som dere velger ut bilder fra og om dere ønsker å komme på en visningstime for å få hjelp til å velge ut bilder og produkter er dere hjertelig velkommen til det. Leveringstid vil ta 3-6 uker alt etter hvilken sesong vi er i og hvilke produkter dere ønsker.

PAKKE

01

FERDIG PAKKE.


UTVIDET FOTOGRAFERING

1 time Fotografering.

8 digitale bildefiler.

4990kr.

PAKKE

02

FERDIG PAKKE

Utvidet fotografering/ Eventyr / Kreativ/ Location.

1,5-2 timer.

Tilgjengelig studio garderobe.

Album i 15x20cm, 12 sider.

Tilhørende boks.

12 digitale bilde filer.

5990kr.

KONTAKT

PRINT BILDENE DINE

TIL PRODUKTER

For forespørsel angående fotografering kan du sende inn via kontaktskjemaet her eller sende en mail til post@piarothmann.no

Gleder meg til å bli bedte kjent med deg!

STUDIO ADRESSE

Klampavikvegen 4A

5300 KLEPPESTØ