Den magiske kvinnekroppen.

En gravide fotografering kan gjøres på flere måter, ute eller i studio, som Standard, Akt eller Fine Art, med eller uten partner og barn. Jeg tilrettelegger din fotografering akkurat slik du ønsker. Inkludert i fotograferingen er en koselig Tlf samtale der vi sammen planlegger din drømme fotografering. Anbefalt tidsrom er mellom uke 29-35 i graviditeten. Og jeg guider og hjelper deg gjennom hele fotograferingen; fra topp til tå. Du skal bare senke skuldrene og kose deg.

Uke 29-36.Men uke 32-34 er ofte perfekt!

Uke 29-36.

Men Uke 32-34 Er Ofte Perfekt!

Husk å bestill din fotografering i godt tid, det er så trist å måtte si nei om kalenderen er full. En gravid fotografering kan ikke utsettes i det uendelige.

Babybumpen!

Hvorfor jeg elsker jobben min:

Hva Inneholder Prisen For Fotograferingen?

Din Egen Luksuriøse Opplevelse.

-En gravidfotografering hos meg er 1800kr og inneholder opp til 3 timers fotografering alt etter hvordan du ønsker at din opplevelse skal være og hvilke type bilder du ønsker.

-Fri bruk av en spennende studio garderobe, fra helt enkelt til va-va-voom.

-Prisen inkluderer også en hyggelig prat på tlf i forkant av fotograferingen og en visningstime i studio i etterkant.

Hva Ønsker Du Ut Av Fotograferingen?

Ønsker du å oppbevare minnene i et flott album, din egen kunst på veggen eller en minneboks med bilder? I studio kan du se demoer av alle produkter og se utvalget av rammer.

Eksempel på produkt og priser:

Album m/12 bilder starter på ..................7500kr.

Minneboks m/10 bilder starter på .......... 8000kr.

5 Høyoppløselige digitale bilder .............5500kr.

10 Høyoppløselige digitale bilder ...........8500kr.

Priser på Produkter

Får du tilsendt et passord slik at du kan logge deg inn på GRAVID INFO siden som du finner i menyen. På denne siden kan du lese mer om fotograferingen, tips til hva du kan ha med, forberedelser og litt shopping tips. Og kanskje en overraskelse....

STUDIO ADRESSE

Klampavikvegen 4A

5300 KLEPPESTØ