Mange kvinner ønsker å forevige ventetiden med den voksende magen og de nydelige formene.

Om det er første gang du er til en profesjonell fotografering eller du har gjort det før, så er det mitt mål å gi deg en behagelig, trygg og guidet opplevelse. En gravide fotografering kan gjøres på flere måter, ute eller i studio, som Standard, Akt eller Fine Art, med eller uten partner og barn. Jeg tilrettelegger din fotografering akkurat slik du ønsker. Inkludert i fotograferingen er en konsultasjon over tlf der vi sammen planlegger din drømme fotografering. Anbefalt tidsrom er mellom uke 29-35 i svangerskapet.

Vanligvis mellom uke 29-35.

FORBEREDELSER

Plei deg selv og unn kroppen fuktighetskrem i dagene før fotograferingen. Spesielt albuer, hender, knær og føtter. Om du ikke klarer helt selv, så få hjelp til en manikyr og pedikyr. Ingen gammel neglelakk og se opp for hard hud på føttene. Kom ferdig sminket og stylet på håret. Om du ønsker å virkelig unne deg litt luksus kan du få stylet håret og lagt sminke av proffesjonell stylist. Kontakt meg i god tid slik at jeg kan sette deg i kontakt med en stylist.

AKT BILDER

Fotograferingen foregår i et varmt og trygt studio på Kleppestø, Askøy, og det vil bare være meg og deg tilstede under fotograferingen. Om du ønsker akt bilder eller bilder uten for mye klær er det fint om du kommer i løse og myke klær som ikke setter merker i huden.

STUDIO GARDEROBE

Jeg har diverse kjoler og klær i studio garderoben og en mengde fine stoffer som jeg bruker til draperinger. Store tyll skjørt og accessoirer.

FOTOGRAFERINGEN

Jeg tilpasser fotograferingen etter hva du ønsker og jeg guider deg gjennom alle poseringer. Veldig fint om du informerer meg om du har noen vondter eller begrensninger slik at jeg tilpasser poseringene i forhold til det. Og jeg vil hele tiden spørre om du har det bra og er komfortabel med det vi gjør. Om jeg må rette på noe undertøy eller fikse på håret ditt vil jeg alltid spørre om det er ok først. Du får selvsagt muligheter til pauser om du behøver det. Om du vil ha med din kjære eller barn er det fint om de er med på begynnelsen eller i slutten, så slipper de å måtte være med på hele fotograferingen. Unntaket er om fotograferingen skal være ute.

ETTER FOTOGRRAFERINGEN

Ca. 2 uker etter fotograferingen vil du få et digitalt visnings album som du velger ut bilder fra og om du ønsker å komme på en visningstime for å få hjelp til å velge ut bilder og produkter er du hjertelig velkommen til det. Leveringstid vil ta 2-4 uker alt etter hvilken sesong vi er i og hvilke produkter du ønsker.

KONTAKT

Babybumpen!

Hva Inneholder Prisen For Fotograferingen?

Din Egen Luksuriøse Opplevelse.

-En gravidfotografering hos meg er 1500kr og inneholder en 1,5-3 timers fotografering alt etter hvordan du ønsker at din opplevelse skal være og hvilke type bilder du ønsker.

-Fritt bruk av en spennende studio garderobe, fra helt enkelt til va-va-voom.

-Prisen inkluderer også en konsultasjon på tlf i forkant av fotograferingen og om du ønsker å komme til en visningstime i studio i etterkant.

Det som kan være lurt å tenke på er hva du/dere ønsker ut av fotograferingen. Ønsker du å oppbevare minnene i et flott album, din egen kunst på veggen eller en minneboks med bilder? I studio kan du se demoer av alle produkter og se utvalget av rammer. Til alle produkter følger det med en digital kopi av valgt bilde/bilder i web størrelse(kan ikke printes). Om du ønsker høyoppløselige digitale bildefiler får du en begrenset bruksrett og kan printe der du ønsker, men jeg kan ikke garantere resultatet av andre print leverandører enn min egen.

Eksempel på produkt og priser:

Album m/12 bilder starter på ..................4400kr.

Minneboks m/10 bilder starter på .......... 4990kr.

Bildeblokk i 30x40cm ...............................2500kr.

Print uten ramme i 30x40cm ...................2200kr.

5 Høyoppløselige digitale bilder .............3990kr.

12 Høyoppløselige digitale bilder ...........5590kr.

Priser på Produkter

For forespørsel angående fotografering kan du sende inn via kontaktskjemaet her eller sende en mail til post@piarothmann.no

Gleder meg til å bli bedte kjent med deg!

STUDIO ADRESSE

Klampavikvegen 4A

5300 KLEPPESTØ