Mange kvinner ønsker å forevige ventetiden med den voksende magen og de nydelige formene.

En gravide fotografering kan gjøres på flere måter, ute eller i studio, som Standard, Akt eller Fine Art, med eller uten partner og barn. Jeg tilrettelegger din fotografering akkurat slik du ønsker. I studioet har jeg en liten garderobe som du kan låne fra om du ønsker det. Husk å ta kontakt i god tid slik at vi kan planlegge din fotografering og at du er mellom uke 29-36 i svangerskapet.

FORBEREDELSER

Plei deg selv og unn kroppen fuktighetskrem i dagene før fotograferingen. Spesielt albuer, hender, knær og føtter. Om du ikke klarer helt selv, så få hjelp til en manikyr og pedikyr. Ingen gammel neglelakk og se opp for hard hud på føttene. Kom ferdig sminket og stylet på håret. Om du ønsker å virkelig unne deg litt luksus kan du få stylet håret og lagt sminke av proffesjonell stylist mot et pristillegg, kontakt meg i god tid slik at jeg kan ordne dette til deg.


AKT BILDER

Fotograferingen foregår i et varmt og trygt studio på Kleppestø, Askøy, og det vil bare være meg og deg tilstede under fotograferingen. Om du ønsker akt bilder eller bilder uten for mye klær er det fint om du kommer i løse og myke klær som ikke setter merker i huden.


STUDIO GARDEROBE

Jeg har diverse kjoler og klær i studio garderoben og en mengde fine stoffer som jeg bruker til draperinger. Store tyll skjørt og accessoirer.


FOTOGRAFERINGEN

Jeg tilpasser fotograferingen etter hva du ønsker og jeg guider deg gjennom alle poseringer. Veldig fint om du informerer meg om du har noen vondter eller begrensninger slik at jeg tilpasser poseringene i forhold til det. Og jeg vil hele tiden spørre om du har det bra og er komfortabel med det vi gjør. Om jeg må rette på noe undertøy eller fikse på håret ditt vil jeg alltid spørre om det er ok først. Du får selvsagt muligheter til pauser om du behøver det. Om du vil ha med din kjære eller barn er det fint om de er med på begynnelsen eller i slutten, så slipper de å måtte være med på hele fotograferingen. Unntaket er om fotograferingen skal være ute.


ETTER FOTOGRRAFERINGEN

Ca. 1 uke etter fotograferingen vil du få et digitalt visnings album som du velger ut bilder fra og om du ønsker å komme på en visningstime for å få hjelp til å velge ut bilder og produkter er du hjertelig velkommen til det. Leveringstid vil ta 2-4 uker alt etter hvilken sesong vi er i og hvilke produkter du ønsker.


LOCATION

KLAMPAVIKVEGEN 4A, 5300 KLEPPESTØ

Hos meg kan du låne fra min spennende og gøyale studiogarderobe. Den inneholder alt fra nydelige stoffer, enkle og klassiske kjoler, til større og ekstravagante tyllkjoler. Jeg innrømmer gladelig at jeg har et shopping problem, så garderoben vokser og vokser.

Fotograferingen foregår i et varmt og trygt studio på Kleppestø, Askøy, og det vil bare være meg og deg tilstede under fotograferingen. Silhuett bilder er så vakkert og kan gjøres med eller uten undertøy. Om du ønsker akt bilder eller bilder uten for mye klær er det fint om du kommer i løse og myke klær som ikke setter merker i huden.

For forespørsel angående fotografering kan du sende inn via kontaktskjemaet her eller sende en mail til post@piarothmann.no

Gleder meg til å bli bedte kjent med deg!

STUDIO ADRESSE

Klampavikvegen 4A

5300 KLEPPESTØ