DE SMÅ VOKSER SÅ RASKT

MINNER FOR GENERASJONER

FORBEREDELSER

Det er alltid en fordel å plukke ut og prøve klærne dere skal ha på i god tid før fotograferingen, da vet dere at alt passer og ingen små som har vokst ut av klærne.

HVA SKAL VI HA PÅ?

Her er det mye personlig smak som kommer inn, men det jeg kan si er; Klær uten logoer og mye mønster er det viktigste. Unngå farger i alle ender av skalaen, hold dere i samme farge tone(jordtoner, pasteller, mørke eller lyse). Hvis dere ønsker å ha fotograferingen ute er det fint at klær og farger passer årstiden; Høst - jordtoner - mørke toner. Vår og sommer - pasteller/lette farger - lyse toner. Husk at skoene passer til antrekket også.

STUDIO FOTOGRAFERING

Om dere ønsker studiofotografering er det også mulig å ha med klesbytte om dere ønsker forskjellige uttrykk.

FOTOGRAFERINGEN

Jeg tilpasser fotograferingen etter hva dere ønsker og jeg guider dere gjennom alle poseringer/oppsett og jeg gir dere "oppgaver å gjøre" for å få mer øyeblikks bilder. Vi tar oss god tid og vi skal ha det fint og moro. Vi tar gruppe bilder og portretter, barna sammen og kanskje foreldrene skal få noen fine kjæreste bilder i samme slengen.

ETTER FOTOGRRAFERINGEN

Ca. 2 uke etter fotograferingen vil dere få et digitalt visnings album som dere velger ut bilder fra og om dere ønsker å komme på en visningstime for å få hjelp til å velge ut bilder og produkter er dere hjertelig velkommen til det. Jeg anbefaler alltid at dere kommer til en visningstime, men jeg har full forståelse for tidsklemmen. Leveringstid vil ta 3-6 uker alt etter hvilken sesong vi er i og hvilke produkter dere ønsker.

LA OSS LAGE EN SKIKKELIG KAKEFEST TIL 1.ÅRINGEN!


CAKE SMASH fotograferinger er rasende festelig, både for barna, foreldre og ikke minst fotografen. Så mange gøyale uttrykk og reaksjoner. Og er en gøyal måte å dokumentere 1.årsdagen. Jeg hadde rett og slett problemer med å holde meg på beina i tilleg til å dokumentere seansen.Om du er interessert i en CAKE SMASH fotografering til 1.åringen er det bare å ta kontakt og vi finner ut om dere vil være ute eller i studio. Husk å ta med klesbytte, noe til å ta bilder med og uten griseri og noe til å reise hjem i. Jeg hjelper med tips til tøy og hvilket uttrykk dere ønsker. VELL MØTT TIL KAKEFEST!!

STUDIO ADRESSE

Klampavikvegen 4A

5300 KLEPPESTØ