28. December 2020

Viljar 1.år!

VILJAR 1ÅR!

For de som har sett litt av bildene mine, så vil kanskje disse bildene minne om en annen fotografering. Det har seg nemlig slik at storebror til Viljar er fotografert på samme sted. Disse bildene betyr litt ekstra for meg siden disse to er mine nevøer. Vanligvis har jeg base på Askøy og det er her jeg har studio, men akkurat disse bildene er fotografert i bygda jeg kommer fra.

En 1.års fotografering kan gjennomføres i studio eller ute, men om dere ønsker fotograferingen ute anbefaler jeg at det gjøres når det ikke er kaldt ute. Det er også mulig å avslutte med en skikkelig kakefest for 1.åringen, dette kalles ofte for "Cake Smash" og er virkelig moro og grisete;). Husk å ta med våtservietter og kles-bytte. Gi meg beskjed på forhånd om dere ønsker CakeSmash og ta gjerne kontakt om dere trenger tips til kaker og annet party stæsj.

KATEGORI

LOCATION

Vikebygd

1.ÅRS FOTO

KONTAKT

Vil du dele?