TILBAKEMELDINGER

Pia Rothmann is a very talented portrait photographer. She is extremely friendly, funny and creative. My family was on vacation in Norway this summer and we wanted family photos that featured beautiful Bergen in the background. Pia suggested several scenic locations and even acted as our personal tour guide. We throughly enjoyed our portrait session, it was one of the highlights of our trip! Pia’s outgoing personality, high energy and friendly directing put us at ease. My children adored her. We can’t recommend Pia Rothmann Portrait Photography enough!!

Laura Mares
Photographer
Jeg har nå hatt min tredje fotografering med Pia , og er like fornøyd som alltid! Det er ikke alltid så lett å fotografere med et lite barn, men det går så fint med Pia bak kamera. Hun lager en avslappende stemning og sprer energi og latter! Hun får frem stemning og følelser i bildene, og får virkelig “fanget” de gode øyeblikkene. Vi har hatt en morsom og kreativ dag på Gamlehaugen, og jeg er så fornøyd med resultatet. Jeg anbefaler Pia på det varmeste!

Sandra Helen & Emma Sofie
Pia er helt super bak kameraet! Har hatt to fotograferinger med henne, en ute på Gamlehaugen når samboeren og jeg ventet vårt første barn, og en hjemme etter at junior var kommet. Hun er så flink å få til gode stemningsbilder som ikke ser for “oppsatte” ut og fikk min kameraskye sambo med på flere bilder enn han sikkert hadde tenkt;-). Ingenting er overlagt til tilfeldighetene og hun gjorde våre fotoshooter magiske, spesielt når hun kom hjem til oss slik at Tobias hadde alle forutsetninger for å ha det greit foran kameraet han også. Anbefaler Pia på det varmeste!

Camilla + Hans Christian & Tobias.
Jeg har tatt flere bilder hos Pia og kan ikke si noe annet enn at jeg er strålende fornøyd. Hun leverer bilder av ypperste kvalitet. Hun får deg til å slappe av foran kameraet og er veldig detalj orientert, noe som gjør at hun får frem det lille ekstra i bildene sine. Jeg anbefaler henne på det sterkeste, for flinkere og mer kreativ dama som står på for kundene sine skal du lete lenge etter.​

Silje Janett
Vi hadde en kjempeflott dag i Alvøen sammen med Pia! Hunden vår, Assie, er ganske så energifull og kan derfor være litt vanskelig å ta bilde av. Pia var utrolig flink til å få oppmerksomheten hans og få han til å fokusere på fotograferingen. Hun fikk en helt spesiell kontakt med Assie og det gjorde det så mye lettere for oss. Hun er også veldig flink til å skape flotte motiver og bruke naturen godt. Vi koste oss masse og sitter igjen med nydelige bilder av både oss og hunden vår Vil virkelig anbefale Pia til andre som ønsker å ta lignende bilder, spesielt hvis man har hund. Tusen takk for en fantastisk flott dag!

Marit + Glenn & Assie.